Fòrum ciutadà: Justícia fiscal és justícia social

  • Convoca: Campanya per la Justícia Fiscal
  • Auditori de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
    C/ de Sant Ferran, 12
    València, 46001

Convidem a les organitzacions de la societat civil, moviments socials i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels recursos i servicis públics, al Fòrum ciutadà: Justícia Fiscal és Justícia Social que es durà a terme a l’Auditori de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània el 3 d’abril de 10h00 a 13h30.

Reserva de plaça en: https://forms.gle/HaG5UVEGVt3v5K1m6

La Campanya per la Justícia Fiscal de la Comunitat Valenciana organitzem el Fòrum ciutadà: Justícia fiscal és justícia social, amb els objectius de posar en valor la importància que les organitzacions i moviments ciutadans exigim  avançar cap a una fiscalitat que, complint els principis constitucionals (Art.31) de progressivitat i redistribució, garantisca els recursos necessaris per a sostindre l’Estat de benestar i els servicis públics de qualitat.  D’igual manera, pretenem aportar informació i ferramentes claus per a desmuntar faules i la narrativa anti imposats molt present en l’actual context social i polític.

Comptarem amb valuoses ponències de persones expertes en la matèria i destacades divulgadores socials:

Julen Bollain Urbieta , economista i doctor en estudis sobre desenvolupament per la Universitat de Mondragón, ex membre del Parlament Basc, col·laborador del programa La Sexta Explica. Autor del llibre: En defensa de la renda bàsica.

Rocío Benavente, de l’equip de Maldita Educa. Llicenciada en periodisme per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en periodisme i comunicació de la ciència, la tecnologia i el medi ambient per la Universitat Carles III de Madrid. Va ser redactora de ciència en El Confidencial i col·laboradora de l’Agència Sinc de notícies científiques pertanyent a la FECYT, la Càtedra de Cultura Científica de la Universitat del País Basc i la revista Jot Down entre altres.

Juan A Gimeno, Catedràtic d’Economia i Fundador d’Economistes sense Fronteres. Coordinador de la Plataforma per la Justícia Fiscal (Madrid).  Llicenciat en economia i en dret.  Ha sigut Rector de la UNED, Vicerector de la UIMP, Tècnic del Ministeri d’Educació i primer Secretari general de l’Institut Cervantes, compta amb nombroses publicacions sobre temes de polítiques socials, Estat de benestar, pobresa, rendes mínimes i renda bàsica.

Comptarem també amb Carlos Morote, actor i CEO d’As de Cocos produccions, qui de manera creativa i en clau d’humor farà una *performance sobre el valor social dels impostos.

Desplaça cap amunt