Formació en Recursos de Sensibilització per a la Pau: Contes i Titelles

Esta acció formativa s’inclou dins del projecte finançat per la Generalitat Valenciana: Campanya de sensibilització sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a través d’accions relacionades amb el món titella. És una formació dirigida al voluntariat artístic de Creu Roja o persones del món artístic que vulguen aprendre l’elaboració de guions d’obres, la manipulació de titelles i/o l’elaboració de titelles per a educar als xiquets i xiquetes. Es tracta d’utilitzar els titelles com una ferramenta que promou l’aprenentatge de diferents coneixements i habilitats a partir de situacions d’interacció social. A partir de la formació, s’espera consolidar un grup de voluntariat que participe en accions de sensibilització a través dels titelles.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

  • Formar al voluntariat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • Formar al voluntariat en el recurs dels titelles per a sensibilitzar.
  • Formar al voluntariat en el recurs de contes.
  • Consolidar un equip de voluntariat artístic en Creu Roja.
  • Elaborar recursos per a sensibilitzar.

CRITERIS D’AVALUACIÓ

S’obtindrà el certificat d’assistència al curs quan s’haja participat en les dos sessions o s’entregue el certificat del curs de formació bàsica en línia d’ODS i s’assistisquen a la segona sessió 100%.

TEMARI DEL CURS

1. Què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible? 2. Educació per a la Pau. 3. Presentació dels recursos disponibles: Titelles i obres, jocs, exposicions. 4. Ferramentes per a educar en valors: Els contes.

Desplaça cap amunt