Jornada ‘Menjadors escolars sostenibles com a camí cap als ODS’

Des de fa més de huit anys CERAI treballa en el marc del projecte de La Sostenibilitat al Plat per a impulsar la transició cap a uns menjadors més sostenibles. En este camí han sorgit més experiències en el territori nacional amb el mateix propòsit que poden servir d’exemple i entre les quals podem intercanviar aprenentatges i continuar aprenent per a avançar cap a eixa mena de menjadors. Per això, el 18 d’abril CERAI organitzat la jornada ‘Menjadors escolars sostenibles com a camí cap als ODS’.

Este esdeveniment està pensat per a un públic que tinga relació amb la gestió de menjadors escolars: personal tècnic d’administracions públiques amb competències en menjadors escolars, directors/as d’escoles valencianes i membres del Consell Escolar, professorat, famílies interessades, empreses de restauració col·lectiva i organitzacions agràries.

Estan convidats a participar representants de diferents experiències: Ecocomedores de Canarias; programa Horta-Cuina de València; Consell Comarcal d’Osona, que compartirà la visió des del món rural i del Projecte Europeu School Food 4 Change.

Quan?
El 18 d’abril, a les 16.30 hores

On?
Sala d’actes de la Conselleria d’Educació

T’apuntes?
Si tens interés a assistir, és imprescindible que t’inscrigues en este formulari. (Aforament: 120 persones)
CERAI organitza esta jornada en el marc del projecte La Sostenibilitat al Plat VII, finançat per Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la GVA amb la col·laboració de Escoles que Alimenten.

Desplaça cap amunt