Exposició CIM Burkina

El dissabte 3 de febrer inaugurem expo de la mà d’Art Intrús a la Cabrera al costat d’una xarrada sobre els nostres projectes en cooperació.
L’expo gira en la seua major part entorn del projecte de la Cooperativa Mousso Faso de dones conreadores de xufa, l’objectiu de la qual és la millora en la sobirania alimentària i el desenvolupament socioeconòmic de les comunitats rurals de Burkina Faso a través de l’emprenedoria femenina, així com la creació i promoció de l’ocupació que permet a les famílies viure dignament millorant l’accés a l’alimentació, educació i sanitat. La cooperativa desenvolupa i promou el cultiu de xufa ecològica de comerç just amb metodologies apropiades.
Portem més de 4 anys donant suport a esta iniciativa, i esta exposició pretén divulgar la tasca que realitzen estes dones, a més de presentar obra gràfica de diversos projectes en els quals col·laborem en l’àmbit de l’educació i suport a les dones.
A més hi haurà una fantàstica mostra de tapissos i peces de bogolán originàries de Burkina Faso.
L’exposició es mantindrà fins al 23 de febrer, data en la qual com a colofó s’emetrà el documental Tigernut: la pàtria de les dones íntegres amb info actualitzada d’este mateix any i amb debat posterior.

Desplaça cap amunt