Estrena: Des del cor del Fons. El batec de tot un poble

  • Convoca: Fons Valencià per la Solitaritat
  • Ruzafa Studio
    C/Pere Tercer el Gran, 11D
    València, 46005

El documental “Des del cor del Fons. El batec de tot un poble” , audiovisual del Fons Valencià per la Solidaritat dirigit i realitzat per Alberto Pla-Projectes Comunicació Social, visibilitza els projectes del Fons als països del sud, així com la seua incidència en la vida de les persones beneficiàries. També es trasllada el treball en matèria d’educació per al desenvolupament realitzat a la Comunitat Valenciana. És per tant que, el documental pretén compartir l’activitat del Fons amb testimonis en primera persona, i la importància de tindre un municipalisme valencià fort per a aportar a un desenvolupament just i sostenible arreu del món.

L’audiovisual es presenta en el marc del 30 aniversari del Fons Valencià per la Soliaritat, i està realitzat dins del projecte “Un Fons de valors”, cofinançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

“Des del cor del Fons. El batec de tot un poble” és un reflex dels milers de batecs que han impulsat al Fons en els seus trenta anys de vida. Tres dècades en les quals els municipis, les idees, les persones, els projectes, somnis i il·lusions de persones de diferents països s’han entremesclat per a créixer junts. Tot això gràcies a la solidaritat i el compromís dels veïns i veïnes de les 137 entitats locals que conformen actualment el Fons.

Desplaça cap amunt