És hora de cooperar. Diàlegs per a una cooperació transformadora

  • Convoca: La Coordinadora d'Organitzacions per al Desenvolupament
  • Preu: Gratuït
  • Presencial i en línia
    Congreso de los /las Diputadas

És hora de cooperar. Diàlegs per a una cooperació transformadora. 6 i 7 d’octubre.
En ple procés de reforma del sistema de cooperació, organitzem un encuento amb la participació de representants del Govern, de les universitats, els sindicats, centres d’investigació, activistes i ONG de Desenvolupament.

La trobada es desenvolupa en dos dies. El 6 d’octubre de 17:00h. a 19:00h. en format en línia i el 7 d’octubre de 12:00h. a 14:30h. de manera presencial en el Congrés dels /les Diputades. Aquesta sessió també es podrà continuar en línia.

Inscripció prèvia ací. Descarregar programa provisional.

La pandèmia ha empitjorat la situació de milions de persones que ha vivien situacions extremes. La pobresa, les desigualtats, l’emergència climàtica, els conflictes i les crisis humanitàries han aconseguit nivells preocupants. Aquesta trobada reuneix diversos actors de la cooperació amb l’objectiu de defensar col·lectivament una cooperació realment transformadora que responga als reptes globals que enfrontem. Comptarem amb la presència de representants del Govern, diputats i diputades, professorat universitari, representants de sindicats, centres d’investigació i ONG de Desenvolupament. Comptarem també amb persones que formen part d’institucions i organitzacions internacionals com l’OCDE, FORUS o CONCORD Europe.

El primer dia serà en línia. El segon dia serà presencial en el Congrés dels i les Diputades i també es podrà continuar en línia.

El programa que es presenta és provisional i està subjecte a canvis. Descarregar ací.

Scroll to Top