El Salvador: Cap a on va la llibertat de premsa després de la reelecció de Bukele?

Després de la relliçó inconstitucional de Nayib Bukele, el context al qual s’enfronten els i les defensores de DD.HH és encara més hostil. Entre moltes de les seues lluites destaca la defensa del dret a la llibertat d’expressió i accés a la informació pública, la qual s’ha vist fortament atacada en les jornades electorals viscudes recentment al país.

Per a conéixer de primera mà este context, us convidem a desdejunar amb tres referents en matèria de Drets Humans i periodisme a El Salvador, els qui compartiran com les polítiques adoptades pel Govern té conseqüència en el progressiu desmantellament de la democràcia al país. Comptarem amb:

  • Angélica Cárcamo: Directora de la xarxa Centreamericana de periodistes i Presidenta de l’Associació de Periodistes d’El Salvador (APES)
  • Jimmy Alvarado: periodista del Faro i membre de la Junta Directiva de APES.
  • Ana Gabriela Santos: Directora de l’Institut de Drets Humans de la Universitat UCA d’El Salvador.

En este desdejuni informatiu dialogarem sobre el context de persecució i censura que viuen els i les periodistes en la seua labor a El Salvador, així com de la defensa de la llibertat de premsa i llibertat d’expressió com a única garantia per a l’enfortiment de la democràcia al país.

Esta xarrada en format de desdejuni informatiu tindrà lloc en el Col·legi Major Rector *Peset, Plaza del Forn de *Sant Nicolau, dimecres que ve 24 d’abril a les 9.30 hores.

T’esperem!

Desplaça cap amunt