El poder de la veu: fòrum de comunicació transformadora

  • Convoca: Paz y Desarrollo
  • Preu: Entrada gratuïta
  • Octubre Centre de Cultura Contemporània + El Spot Studios + Streaming
    C/ Sant Ferran, 12 (Octubre CCC) i C/ Isaac Peral, 5 (El Spot Studios)
    València, Comunitat Valenciana

Paz y Desarrollo organitzem el fòrum presencial i en línia “El poder de la veu”, que donarà tancament al projecte “El poder de la veu: podcasts per a la construcció d’una ciutadania crítica i connectada amb les seues realitats glocals”. Aquesta iniciativa ha sigut desenvolupada a València gràcies al finançament de la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Vols saber què inclou el fòrum? Mira tot el que hem preparat!

Dimarts, 31/05 (Octubre Centre de Cultura Contemporània + streaming)

17H a 18.30H: Taula redona “El podcast com a eina de transformació social”, amb la participació del Centre Municipal de Joventut de Ciutat Vella (unminuto.podcast), Medicusmundi Mediterrània (VEUS), Coordinadora Andalusa d’ONGD (Surtopías), i Paz y Desarrollo (Ràdio XXII), i moderat per Carmen Rodríguez, responsable de comunicació de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

19H a 20H: Xarrada “L’enfocament del periodisme de solucions”, a càrrec d’Alfredo Casares, director de l’Institut de Periodisme Constructiu.

Dijous, 02/06 (El Spot Studios + streaming)

17H a 18H: Taula redona “Les ràdios comunitàries com a alternativa a la bretxa digital”, amb la participació de Vokaribe Ràdio (Colòmbia) i Ràdio Savia (Colòmbia).

18.30H a 20H: Presentació dels episodis del podcast “El poder de la veu”, amb la participació de Mujeres, voces y resistencias, Infàncies i Dones del Món, Orriols Convive, ACICOM, Unió de Periodistes Valencians, i Fundación Manantial.

Emplena les teues dades en el formulari perquè podem saber si acudiràs a totes dues sessions i, en cada cas, si ho faràs de manera presencial o via streaming (per al que et manarem l’enllaç de connexió per correu electrònic). T’esperem!

Desplaça cap amunt