El dret a la salut maternoinfantil a Palestina

UNRWA Comunitat Valenciana celebra el proper dijous 1 de febrer la trobada en línia: EL DRET A LA SALUT MATERNOINFANTIL EN PALESTINA, un intercanvi d’experiències entre matrones de Cisjordània i València des de l’exercici sota ocupació i el reconeixement de la seua professió.

Es comptarà amb la participació de matrones del centre de salut de Tulkarem, al nord de Jerusalem, i amb matrones referents en servicis públics de salut valencians, docents i investigadores en la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València. Des de tots dos costats, conversaran sobre bones pràctiques per a la garantia dels drets sexuals, reproductius i maternals de les dones a València i en contexts d’extrema dificultat, com els campaments de població refugiada de Palestina.

L’esdeveniment és gratuït i està dirigit al conjunt de la ciutadania valenciana en general, especialment a professionals del sector, així com a l’estudiantat de l’àmbit de la infermeria obstètric-ginecològica. Per a assistir és necessari realitzar inscripció ací: Inscripció al seminari web – Zoom.

Aquesta activitat es realitza en el marc del projecte de cooperació al desenvolupament: “Enfortiment dels servicis de salut matern-infantil per a dones refugiades de Palestina en el centre de salut de Tulkarem de UNRWA a Cisjordània. Fase II”, finançat per l’Ajuntament de València, i compta amb la col·laboració de la Universitat de València i l’Associació de Comares de la Comunitat Valenciana.

Desplaça cap amunt