DESDEJUNI-COL·LOQUI EMPRESES CREANT REFUGI

  • Convoca: CEAR PV
  • Las Naves
    Carrer de Joan Verdeguer, 16
    València,

El pròxim dia 02 de juny, en horari de 09.00h a 12.30 hores, en Las Naves, s’organitza el Desdejuni-Col·loqui d’Empreses Creant Refugi amb l’objectiu de visibilitzar les bones pràctiques en RSE per a la inclusió sociolaboral de les persones refugiades.

Este desdejuni-col·loqui busca la divulgació de bones pràctiques en temes de Responsabilitat Social i en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació en les persones refugiades.

A més, amb el desenvolupament d’aquesta trobada, es pretén fomentar la participació i col·laboració activa del teixit empresarial en l’acolliment i inclusió sociolaboral de les persones i compartir experiències de bones pràctiques en el marc de les polítiques de Responsabilitat Social Empresarial.

El Desdejuni començarà amb un col·loqui sobre la situació de les persones refugiades i la seua inclusió en el mercat laboral.

Es realitzarà una primera taula d’experiències, que comptarà amb la participació de 2 o 3 empreses que conversaran sobre les iniciatives que implementen en el seu entorn professional, per a afavorir l’accés a l’ocupació de les persones migrants i refugiades.

En una segona taula, s’establirà una conversa entre empreses que exposaran les seues Bones Pràctiques en matèria de RSE; moderada per l’Oficina de Sostenibilitat de la Cambra de Comerç de València.

Per a finalitzar, es facilitarà un espai per a fer networking i prendre un café.

Si eres empresa i/ o professional, no et pots perdre aquesta iniciativa, inscriu-te en aquest enllaç.

Desplaça cap amunt