Cursos en línia sobre ‘El Treball Decent i l’Agenda 2030’

Pau i Solidaritat PV llança 2 noves formacions gratuïtes i en línia “El Treball Decent i l’Agenda 2030: del local al global” que s’emmarquen en el programa Treball Decent en Xarxa II. Una ciutadania global compromesa amb el treball decent per a la sostenibilitat de la vida que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana. Té com a objectiu defensar el treball decent, la justícia social i la protecció social, concebent a la classe treballadora no com una mercaderia subjecta al mercat sinó com a agents de canvi i transformació social.

Aquest programa dóna continuïtat al projecte “Treball Decent en Xarxa. Treballadores i treballadors compromeses amb la promoció del Treball Decent en el món com a motor de desenvolupament”. Durant aquest projecte, es van dur a terme 6 cursos de Treball Decent i Agenda 2030, tant en format presencial com en línia, en els quals es van formar i van compartir idees i coneixements 146 persones de diferents territoris i federacions.

Al llarg del curs es va reflexionar sobre els conceptes de treball, ocupació i treball decent, la relació entre cadenes de subministraments i drets humans i ambientals o sobre què podem fer des del nostre centre de treball o des de la nostra casa davant l’emergència climàtica i la vulneració de drets laborals.

Per a donar continuïtat a aquestes formacions iniciades en 2019, ja s’ha obert la inscripció als nou cursos del Treball Decent i l’Agenda 2030 per a l’any 2021.

Apunta’t!

Davant qualsevol dubte, pots contactar amb la Fundació Pau i Solidaritat PV en la següent adreça: edc-pauisolidaritat@pv.ccoo.es

Scroll to Top