CURS EN LÍNIA. Introducció a la cooperació sanitària internacional de les Xarxes Sanitàries Solidàries de la Comunitat Valenciana

Les Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS) de la Comunitat Valenciana, som tres xarxes provincials formades per més de 40 entitats del sector social i sanitari de la Comunitat Valenciana  que entre universitats , centres de formació, ajuntaments, diputacions, ONGD, i col·legis professionals busquem a través del treball en xarxa, la formació i la reflexió, un camí compartit sobre la manera d’entendre la salut global, a través de la defensa del dret a la salut i de la cooperació internacional, sota l’enfocament dels drets humans.

Els nostres eixos de treball són el dret a la salut des d’un enfocament local i global, la cooperació al desenvolupament com a ferramenta per a treballar amb les comunitats del Sud sota l’enfocament de drets, i contribuir al compromís de la ciutadania i les institucions en el compliment de l’Agenda 2030.

Per què oferim este curs?

Entre els nostres objectius fonamentals està la formació d’estudiants i professionals en temes de solidaritat i salut global, repercutint així en la informació de la qual disposa la resta de la població. Per això este curs, si bé va dirigit a tothom, està enfocat especialment a estudiants i professionals del sector sanitari que tenen inquietuds en matèria de cooperació al desenvolupament i per als qui vulguen conéixer millor este sector, fugint d’idees preconcebudes i estereotips.

És un curs bàsic, d’introducció, que volem que servisca d’entrada al món de la cooperació, i ajudar a fer els següents passos que són necessaris a aquelles persones que, una vegada el finalitzen, vulguen continuar sabent més i/o professionalitzant-se en este sector.

Per a ampliar informació: xarxes.sanitaries.solidaries@gmail.com

Desplaça cap amunt