Convocatòria de Assemblea Extraordinària de la CVONGD

  • Convoca: Coordinadora Valenciana de ONGD

Davant la necessitat més urgent que mai de continuar mantenint fluida la comunicació entre les entitat que formem part, i d'acord amb l'Art.16 dels nostres estatuts, convoquem l'Assemblea Extraordinària de la Coordinadora Valenciana d’ONGD que tindrà lloc el dilluns 18 de maig a les 16h.

Pel seu correcte desenvolupament enllacem a la present comunicació diversos documents:

– Ordre del dia d'aquesta Assemblea, proposat per la Junta Directiva.

– Estatuts.

– Document per a poder acreditar a la persona assistent en el cas que no puga acudir la titular.

– Document per a poder delegar el vot en una altra ONGD assistent.


És important que participem en aquesta trobada que, inevitablement se celebrarà on-line, ja que el seu objectiu és debatre, de la manera més plural possible, i aprovar una resolució sobre el futur de la cooperació valenciana en l'era post COVID 19. El document que ens servirà de base per a construir aquest posicionament col·lectiu us compartirem en la setmana de l'11 de maig.

Per a organitzar la logística, preguem, ens envieu escanejades, abans del 13 de maig, les acreditacions i delegacions de vot.

D'altra banda, us anticipem que reprenem la convocatòria de la XXXIII Assemblea Ordinària, suspesa per causa de la pandèmia, i que tindrà lloc el dijous 18 de juny a les 10h. Reserveu la data i hora perquè allí tractarem, a part de la documentació habitual, el pla estratègic que ens marcarà el camí dels pròxims 4 anys i la renovació de la Junta Directiva. L'ordre del dia detallat emetrem una vegada passada l'Assemblea Extraordinària.

Junta Directiva

Coordinadora Valenciana d´ONGD

Desplaça cap amunt