Concert de Mainel Sounds: Alejandro i María Laura

  • Convoca: Observatorio ODS, Justicia Social y Fundación Mainel
  • Preu: Gratuït
  • Fundación Mainel
    Plaça Porta de la Mar, 6-2º-8ª
    València, Valencia 46004

Divendres que ve, 26 d’abril, 20h. en la seu de Mainel el dueto peruà “Alejandro i María Laura” protagonitza el pròxim concert de Mainel Sounds.

Alejandro Rivas i María Laura Bustamante són un duo de cantautors nascuts a Lima. Quan els escoltes, et sorprendrà la manera en la qual s’acoblen les seues veus. I és que porten molts anys vivint i cantant junts. Des de 2011, ja han publicat quatre discos i tenen previst traure el quint al juliol. Després, entre agost i setembre, realitzaran una gira per huit països de Llatinoamèrica. Però abans, este mateix mes d’abril, pots gaudir del seu directe, espontani i pròxim, en Mainel Sounds.

Entrada gratuïta, prèvia inscripció.

Mainel Sounds és una sèrie d’esdeveniments musicals promoguda per l’Observatori ODS i Justícia Social i patrocinada per la Generalitat Valenciana. El seu objectiu és millorar la comunicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible entre la joventut, a partir d’una manifestació artística i usant la cultura com a ferramenta efectiva per a generar canvi social.

ODS, concert i Expo-el Perú

A més, l’espai de celebració del Mainell *Sounds també acull en estes dates “Expo-el Perú: a través de la lent de cooperació”. El passat 12 d’abril vam obrir esta finestra cap al districte de Lalaquiz, en Piura. Pots apuntar-te a ella fins al dimarts, 30 d’abril, no te la perdes!

Desplaça cap amunt