Concentració València “Descarbonització ja! Ràpida, justa i definitiva!”

  • Convoca: Juventud por el clima y Alianza por el Clima
  • Plaça de l'Ajuntament
    Plaça de l'Ajuntament de València
    València, València 46002

Divendres que ve 15 de setembre  a les 19:00h tindrà lloc una manifestació en la plaça de l’Ajuntament de València sota el lema: “Descarbonització ja! Ràpida, justa i definitiva! dins del context de crisi climàtica a nivell global.

“Enfront d’un desistiment de funcions en l’àmbit internacional  i enfront de la gran responsabilitat que ha recaigut sobre el Govern de l’Estat espanyol en presidir el Consell de la UE en un context de crisi climàtica que ens posa en risc a totes, però especialment a les persones, zones i col·lectius més vulnerables: s’exigeix, en altres coses, una descarbonització mundial ràpida i immediata, que afecte a tots els sectors productius, atenent els principis de justícia social i econòmica, enfrontant així la desigualtat que es manifesta entre classes socials, així com entre el Sud i el Nord Global…”

Pots llegir el manifest complet en el botó “Més informació”.

Pots adherir-te en aquest formulari.

Les convocatòries s’han realitzat en tot l’estat espanyol i  s’anima a tota la ciutadania valenciana, organitzacions i entitats a adherir-se, sumar-se i difondre les diferents manifestacions i concentracions.

Desplaça cap amunt