Compte arrere per al desert

El 24 d’octubre se celebra el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic. CERAI, juntament amb l’Associació SOVINT, se suma a aquesta lluita amb una exposició participativa al carrer sobre la desertificació i el canvi climàtic el diumenge 29 d’octubre d’11.00 a 15.00 H en la plaça de Patraix, València.

Els països més pobres tendeixen a estar més exposats als impactes del canvi climàtic i les catàstrofes naturals. En tindre menys recursos, no poden fer front a aqueixos xocs climàtics de la mateixa forma que els països rics, la qual cosa està augmentant el nombre de refugiats climàtics. A Àfrica, el desert del Sàhara s’expandeix, això comporta més pobresa i més fam, que deriva en més conflictes i, en última instància, en més desplaçaments, també cap a Europa.

D’altra banda, Espanya també s’està veient afectada pel canvi climàtic, com hem vist amb les sequeres o els megaincendios aquest estiu. El 75% del territori espanyol podria convertir-se en un desert si no actuem ràpid. Si vols saber més sobre les possibles solucions per a mitigar el canvi climàtic i la desertificació, veuen a l’exposició efímera i descobreix, endinsant-te en una haima (botiga on viuen els tuaregs en el desert) per què Espanya pot convertir-se en un desert i què podem fer per a evitar-lo.

Esdeveniment apte per a tots els públics.

Desplaça cap amunt