Com parlar en públic i en els mitjans de comunicació

  • Convoca: Coordinadora Valenciana de ONGD
  • Nombre de places: 10. Previa inscripción
  • Sede de la Coordinadora Valenciana de ONGD
    C/Moro Zeit, 9, bajo izquierda
    València, València 46001

Els dies 6 i 7 de juny en la Seu de la Coordinadora Valenciana de ONGD tindrà lloc aquesta formació amb els objectius de: véncer la por a l’hora de parlar en públic, aprendre a preparar els discursos, practicar el discurs en públic i preparar les entrevistes de ràdio i televisió. Per a això, comptarem amb dos grans professionals:

  • Salomé Herce: Comunicadora audiovisual i antropòloga, és experta en la comunicació corporativa de projectes amb impacte social, cultural o mediambiental. Després del seu pas per televisió (Congrés dels Diputats i informatius de la Sexta), es va especialitzar en Comunicació per a empreses i institucions.
  • Ana Gancedo: Té una llarga trajectòria en el món audiovisual, on ha treballat en sèries com a Àguila Roja, llargmetratges (Hablar, La española inglesa), documentals (Pobladores, Medieros) i vídeos de sensibilització (Càritas).

Per a poder acudir a la formació és imprescindible la inscripció prèvia i recepció del correu de confirmació de plaça. L’accés a la formació s’assegurarà mitjançant l’aplicació del principi de preferència de les entitats sòcies de la Coordinadora.

Desplaça cap amunt