Cloenda del projecte “MARS INTERCULTURALS”

Ja tenim la programació tancada per a la cloenda del projecte Mars Interculturals, del 18 d’Octubre! Adjuntem el cartell amb les exposicions i tallers que hi tindrem.

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar el treball que s’ha realitzat durant l’etapa d’execució del projecte als diferents centres educatius. Assistirà l’alumnat i el professorat que ha participat al projecte (centres educatius de Dènia, Mislata, Torrent i Vila-Real), però convidem a totes aquelles persones que estiguin interessades en conèixer el treball de Jarit en l’àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global i Sensibilització.

Es farà una exposició de les activitats que s’han realitzat durant el curs escolar 2018-2019, i es realitzaran tallers i intervencions artístiques relacionades amb els processos migratoris, des d’una mirada crítica, reflexiva i conciliadora.

Es podran visitar els diferents espais d’exposicions fotogràfiques o participar en tallers, tots relacionats amb els processos migratoris i la convivència intercultural, tema central del projecte. Oferirem una xicoteta degustació de gastronomia àrab i al final de la jornada, cap a les 13h, gaudirem totes juntes de la obra de dansa teatre SALT, de Fil d’arena: https://vimeo.com/242617289

SALT / Fil d´Arena / promo from Fil d'Arena on Vimeo.

Comença a partir de les 10h, i l’ultima actuació acabarà sobre les 14h.


Desplaça cap amunt