Cicle “Obrint escletxes, recorrent camins, construint comunitats”

Cicle d’activitats: “Obrint escletxes, recorrent camins, construint comunitats

Us convidem a participar amb nosaltres d’aquest cicle de taules redones per a pensar el nostre moment actual i imaginar altres mons possibles.

 
El cicle arranca posant la mirada en el sistema econòmic actual a través de l’anàlisi d’un dels sectors econòmics que més es promociona i que més efectes dràstics té en la nostra quotidianitat, com és el turisme. Continuarem debatent sobre l’alimentació i com aquesta es pot sostindre des de la comunitat, i concloem amb un espai dedicat al fet concret de com fer comunitat. 
Les taules tindran lloc a Castelló els dies 31 de maig, 7 i 21 de juny:

1. No és turisme, és colonialisme!

  • 31 de maig, 18h, Espai Cultural el Menador (Plaça de l’Hort dels Corders, 4)
  • Amb: Margalida Ramis, activista ecologista i portaveu del Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB); Joan Blasco Anfrons, membre de l’Assemblea Canària pel repartiment de la Riquesa; Rosa Mas, activista ecologista i membre de Salvem La Renegà; modera Ester Fayos, periodista de La Directa.
2. Per una agricultura sostinguda en comunitat
  • 7 de juny, 18h, Espai autogestionat La Verdulería (C/ del Cronista Muntaner, 4)
  • Amb: Javier Vázquez, membre de l’associació Hort Mas d’en Riera; Patricia Dopazo, editora de la revista Soberanía Alimentaria; Emiliano Tapia, membre de l’Associació per al Desenvolupament Comunitari del barri de Buenos Aires de Salamanca; modera Ester Fayos, periodista de La Directa.
3. Construint comunitats des de la bas
  • 21 de juny, 18h, Cooperativa Transversal (C/ de Sorita, 17B)
  • Amb: La Casa de Todas, col·lectiu del barri San Antón de Conca; Granja Júlia, del Col·lectiu de Joves del barri La Coma de Paterna; Cooperativa Transversal de Castelló; modera Manolo Sáez Bayona, membre de Coordinació Baladre contra la precarietat i l’exclusió.

Us esperem!

Desplaça cap amunt