Cicle de webinars ODG: “Economia ecològica i feminista. Lectures ecofeministes sobre els moments de crisi”

  • Convoca: ODG

Des de l’ODG hem preparat un cicle de webinars per aquestes setmanes de confinament. L’objectiu és fer una anàlisi crítica de com la crisi del coronavirus ha estat el desencadenant d’una crisi multidimensional (econòmica, de cures, social i ecològica) més profunda, tal i com recollim en nostre comunicat pel COVID-19.

Tenint en compte la complexitat de l’actual sistema socio-econòmic, es planteja realitzar aquest anàlisi des de diferents perspectives, com son: la crisi climàtica, la crisi financera i el pla de xoc social, la seguretat digital, la gestió emocional per activistes en temps de confinament i lectures ecofeministes sobre els moments de crisi.

Els espais virtuals son espais que compliquen el debat obert i la construcció col·lectiva. Per tant, es designarà un equip facilitador que traslladarà les preguntes a les persones que intervinguin i intentarà fer que l’espai sigui el més agradable i proper possible durant el webinar, tot i que ja estarà connectat 15 minuts abans de l’hora d’inici per resoldre qualsevol problema tècnic que estigui al seu abast. També es limitarà la duració del webinar, ja que no és fàcil mantenir l’atenció i la concentració en aquest tipus d’espais.

La proposta és realitzar els webinars cada dimarts a les 18h i amb una durada màxima d’1 hora i 15 minuts. El tancament d’inscripcions es realitzarà el dilluns anterior

Cinquena sessió #WebinarsODG

El Dimarts 21 d’abril a les 18h tindrem a Yayo Herrero, d’Ecologistes en Acció, amb “Economia ecològica i feminista. Lectures ecofeministes sobre els moments de crisi“. Debatrem en relació amb les següents preguntes: Què lectures ecofeministes podem extreure d’aquesta crisi multidimensional? Què evidència aquesta pandèmia en relació amb la crisi de cures? I de l’ecològica? Com no tornar a “la normalitat” establerta? Alternatives i pla de xoc per avui, i per demà.

Inscripcions aquí (fins dilluns 20/4 a les 19h): https://framaforms.org/webinar-5-economia-ecologica-y-feminista-lecturas-ecofeministas-sobre-los-momentos-de-crisis

Desplaça cap amunt