Cicle de conferències online “Un Món de Drets: Chiapas”

  • online

“Un Món de Drets: Chiapas” és la proposta de la Fundació Pau i Solidaritat PV per a promoure la reflexió sobre l’impacte del model de desenvolupament en la nostra vida i el nostre planeta i per donar a conèixer el treball de cooperació internacional que es desenvolupa de la mà d’El Puente S.C.

El Puente S.C. és una organització mexicana que aposta per la construcció d’un programa de desenvolupament que respecte la cultura i el territori dels pobles originaris de Chiapas enfront de l’oblit institucional i la imposició d’un model de vida oficial que els empobreix i provoca un deteriorament de les seues arrels com a poble.

Hi participaran Juanjo Iborra, especialista en Cooperació Internacional al Desenvolupament; Fernanda Sánchez, Hermelinda Gómez, Rubí Agilar, Claudia Sánchez i Larissa Fuentes, facilitadores de processos organitzatius i de formació en comunitats de El Puente S.C, Isabela Álvaro i Alejandra Sánchez, dones originàries de les comunitats Joshil i Takinukum (Tumbalá, Chiapas); Vicente López, economista i Director d’ISTAS i María Hernández, dona originària de San Isidro la Libertad (Zinacantán, Chiapas).

Scroll to Top