Cicle de Cinema i DD.HH. “Una botella en el mar de Gaza” de Thierry Binisti

  • Convoca: Amnistía Internacional Valencia
  • Preu: Entrada gratuïta fins a completar l'aforament, prèvia inscripció
  • Aula Magna de la Nau-Universitat de València
    Carrer de la Universitat, núm. 2
    València,

El pròxim 7 de juny tindrem una nova sessió del Cicle de Cinema i Drets Humans d’Amnistia Internacional València. Estarà dedicada a la situació d’apartheid a la qual les autoritats israelianes sotmeten a la població palestina, amb la projecció de la pel·lícula de producció franc-israeliana Una botella en la mar de Gaza, dirigida per Thierry Binisti, que ens conta la història de Tal que és una jove francesa que viu a Jerusalem amb la seua família. Té dèsset anys, l’edat del primer amor, del primer cigarret, del primer pírcing… I també del primer atemptat. Després que un terrorista s’immole en un café del barri on viu, Tal escriu una carta a un palestí imaginari en la qual expressa les seues preguntes i el seu rebuig al fet que només puga existir odi entre els dos pobles.

Podrem parlar sobre la situació dels drets humans a Israel i els TPO en el col·loqui posterior amb Lola Bañón, periodista, escriptora i professora en la Facultat de Comunicació de la Universitat de València, autora de nombroses publicacions sobre aquest tema.

La sessió tindrà lloc a l’Aula Magna de la Nau-Universitat de València, carrer de la Universitat, núm. 2, a les 18.30 h.

Entrada gratuïta fins a completar l’aforament, prèvia inscripció en el següent enllaç:

https://events.fundacio.es/e/1077/7-de-juny-una-botella-en-el-mar-de-gaza

Us esperem!

Desplaça cap amunt