“Bancs, administracions i el negoci de la guerra”

  • Convoca: Centre Delàs de Estudis per la pau

Evento de Facebook AQUÍ


La GVA treballa amb diverses entitats bancàries que, paral·lelament, inverteixen en empreses de fabricació d'armes, les destinacions de les quals, moltes vegades són països en guerra. Parlem de xifres milionàries. Dins de la campanya Banca Armada Comunitat Valenciana, desenvolupada per Novessendes Fundació i Setem CV i finançada per la Generalitat Valenciana, el Centre Delàs de Estudis per la pau ha elaborat un estudi on es mostra al detall quants diners destinen aquests bancs a la indústria militar i quin és el grau de compromís financer del govern valencià amb aquestes entitats. Si vols conéixer aquestes xifres, vine a la presentació oficial de l'informe.

—–>>>>

Inscripció gratuïta: http://bit.ly/presentacioninformeBA

—–>>>>

PROGRAMA:

18 h- Presentació institucional de l'acte a càrrec de Dña. Antonia Moreno Ruiz, la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, i les entitats impulsores del projecte (Fundació Cívica Novessendes i SETEM).

18.30 h- Presentació de l'informe “De la banca armada a la banca ètica, cap a una coherència de polítiques i una cultura de pau. El cas de la Generalitat de València”, a càrrec de la seua autora Audrey Esnault, del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, i coordinadora de la campanya Banca Armada.

19.00 h-Taula redona amb: Josep Ochoa Monzó – Direcció General de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern; David Llistar Bosch. – Direccció de Justícia Global i Cooperació Internacional en l'Ajuntament de Barcelona; Neus Fabregas – Regidora de Cooperació i Participació en l'Ajuntament de València; Jordi Ibáñez – Director de la Fundación Finanzas Éticas.

20.00h – Torn de paraules.

20.30h – Vi d'honor ->

Desplaça cap amunt