Acte de lliurament 5ª Menció Colibrí 2019 a l’ONG Open Arms

  • Convoca: Fundació L´Horta Sud

La Fundació Horta Sud atorga a l’ONG Open Arms la Menció Colibrí 2019 per la seua defensa dels Drets Humans

L’acte de lliurament tindrà lloc el dijous 12 de desembre en el Museu Comarcal de l’Horta Sud (Torrent).

Amb la Menció Colibrí 2019, la Fundació Horta Sud vol agrair i significar el treball realitzat per Open Arms per la seua missió humanitària cap a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa per a fugir dels conflictes bèl·lics, la persecució i la pobresa que es viu als seus països d’origen.

29 Novembre 2019 – El dimarts 12 de desembre tindrà lloc a la seu del Museu Comarcal de l’Horta Sud l’acte de lliurament de la 5a Edició de la Menció Colibrí que atorga la Fundació Horta Sud en col·laboració amb Caixa Popular.

Per la seua missió humanitària cap a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa per a fugir dels conflictes bèl·lics, la persecució i la pobresa que es viu als seus països d’origen. Així com per la tasca de vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili en la mar Egea i Mediterrània, la Menció Colibrí 2019 és per a l’ONG Open Arms. En representació de l’ONG rebrà el reconeixement Leticia Cabo, doctora especialista en emergències que ha participat en diverses missions a bord dels vaixells d’Open Arms.

TAULA REDONA

En el marc de l’acte també se celebrarà una taula redona en la qual donarem veu a diferents persones i entitats que tenen molt a dir per a entendre millor el drama humanitari que està vivint-se a les portes d’Europa:

VOLS ASSISTIR? ESTÀS CONVIDADA!

L’acte està obert a totes les persones que vulguen assistir, però comptem amb un aforament limitat, per la qual cosa preguem la confirmació d’assistència:
> Telèfon: 96 155 32 27
> Correu: hola@fundaciohortasud.org

Desplaça cap amunt