“A todo jazz por la salud infantil” con Sedajazz y Sole Giménez

  • Convoca: FARMAMUNDI
  • Preu: 10 euros
  • Palau de la Música de Valencia
    Pg. de l'Albereda, 30, El Pla del Real
    València, Valencia 46023

La Jove Big band de Sedajazz acompanyada de la vocalista Sole Giménez protagonitzen un concert solidari a benefici de Farmamundi que tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 19.30 hores, en el Palau de la Música de València, on ja es poden adquirir les entrades.

Coincidint amb la setmana Mundial de la Salut, l’esdeveniment comptarà també amb altres grans figures del jazz valencià com són Happy Band, Kaos Big band i Barretjazz Big band que se sumen al concert per una bona fi: millorar l’atenció sanitària de xiquetes i xiquets en situacions d’emergències de països com Ucraïna, Síria o Palestina, amb els quals Farmamundi treballa.

A tot jazz per la salut infantil

“Sota la direcció de Francisco Blanco ‘Latino’, el concert “A tot jazz per la salut infantil” reunix les millors bandes de jazz valencianes, que seran les protagonistes d’una vesprada plena de música, solidaritat i compromís social, al qual us convidem a assistir i les entrades del qual ja estan a la venda per tan sols 10 euros”, compte Joan Peris, director general de Farmamundi.

Llatí, per part seua, explica que el repertori ha sigut acuradament seleccionat per a l’ocasió i que inclou una mescla d’estàndards clàssics i arranjaments de grans èxits del jazz, bandes sonores, funk, rock i latin jazz. “Comptarem a més amb la col·laboració especial de Sole Giménez, gran amiga de Sedajazz que va liderar durant 23 anys la banda Presumptes Implicats. Ella posarà el toc final a esta iniciativa solidària en la qual ens embarquem de nou amb Farmamundi”, afirma Francisco Blanco.

L’entrada és un donatiu de 10 € que pot comprar-se directament en la web del Palau de la Música de València. “La recaptació es destinarà íntegra a millorar l’atenció sanitària de xiquetes i xiquets en situacions d’emergència, a través del fons social de Farmamundi, proporcionant assistència mèdica, ajuda alimentària amb kits nutricionals i suport en salut mental”, conclou Joan Peris.

Música en la setmana mundial de la salut

L’entrada és un donatiu de 10 € que pot comprar-se directament en la web del Palau de la Música de València. “La recaptació es destinarà íntegra a millorar l’atenció sanitària de xiquetes i xiquets en situacions d’emergència, a través del fons social de Farmamundi, proporcionant assistència mèdica, ajuda alimentària amb kits nutricionals i suport en salut mental”, prosseguix Joan Peris.

En contextos de crisi humanitària, la taxa de mortalitat neonatal pot augmentar significativament. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), s’estima que al voltant de 2 milions de nounats moren cada any en entorns de conflicte i crisi humanitària. Només a Gaza en estos sis mesos de guerra es calcula que més de 32.000 persones han perdut la vida i d’elles més de 14.000 són menors.

Què podem fer amb tan sols 10 euros?

“Amb els 10 euros d’una entrada, per exemple, podem subministrar 190 litres de sals de rehidratació oral per a atendre 253 xiquets durant les primeres 4 hores d’un episodi sever de diarrea, o ajudar en la recuperació d’una xiqueta amb desnutrició aguda severa, permetent-li guanyar 1 kg per setmana i trencar així el cicle de diarrea i desnutrició. Són xicotets gestos que permeten millorar la salut de milers de xiquets i xiquetes”, conclou el director general de Farmamundi.

Desplaça cap amunt