7a Fira de la Biodiversitat Cultivada

RESERVA LA DATA:

Divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny, celebrem la 7a edició de la Fira de la Biodiversitat Cultivada, aquest any en l'Estació Biològica de Torretes, a Ibi (Alacant).

Molt prompte compartirem el programa d'activitats, però sí vos avancem que serà una Fira molt especial, en un entorn excepcional i que dissabte 1 de juny coincidirem amb la V Fireta de l'Herbero!!!

Biodiversitat cultivada, biodiversitat forestal… herberet de la Serra de Mariola… tallers, concerts, informació, mostra de varietats locals, intercanvi de llavors…

Reserveu les dates i ens veiem a la Fira per a celebrar la nostra biodiversitat!!!RESERVA LA FECHA:

Viernes 31 de mayo y sábado 1 de junio, celebramos la 7.ª edición de la Feria de la Biodiversidad Cultivada, este año en la Estación Biológica de Torretas, en Ibi (Alicante).

Muy pronto compartiremos el programa de actividades, pero sí os avanzamos que será una Feria muy especial, en un entorno excepcional y que sábado 1 de junio coincidiremos con la V Fireta del Herbero!!!

Biodiversidad cultivada, biodiversidad forestal… herbero de la Sierra de Mariola… talleres, conciertos, información, muestra de variedades locales, intercambio de semillas…

Reservar el finde… y nos vemos en la Feria para celebrar la biodiversitat!!!!

Desplaça cap amunt