5K Cursa solidària amb Ucraïna

  • Convoca: Universitat de València
  • Eixida des de l'esplanada del Palau de la Música
    València,

La Universitat de València ha organitzat una cursa solidària per ajudar al poble d’Ucraïna. La carrera se celebrarà el dissabte 30 d’abril des de les 10 hores. La inscripció ja està oberta i tota la recaptació serà destinada al Comité Espanyol d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

La iniciativa s’emmarca en les accions del pla ‘Universitat de València amb Ucraïna’, que inclou suport als estudiants que participen en programes de mobilitat, accions amb refugiats i activitats de voluntariat.

L’eixida i la meta estaran situades a l’esplanada del Palau de la Música. És una prova de cinc quilòmetres que es pot realitzar corrent o marxant, per part de gent de qualsevol edat, persones adultes i/o xiquets.

La inscripció es realitza ací té un cost de cinc o 10 euros, en funció de les possibilitats de cadascú. En tots dos casos es cobrarà 0,50 per inscripció realitzada amb TPV. El termini d’inscripció està previst fins al dijous dia 28 d’abril. A més de la inscripció, es pot fer un donatiu addicional. També existeix l’opció d’adquirir un dorsal 0 per a les persones que vulguen realitzar una donació i no puguen participar en la cursa.

El lliurament de dorsals per a la cursa, que no serà competitiva, s’efectuarà en la consergeria d’UVesports (Campus de Blasco Ibañez-avinguda de Menéndez i Pelayo, 19) el divendres dia 29 d’abril de 10 a 14 hores, i de 16 a 20.

El dissabte es pot recollir també a l’esplanada davant del Palau de la Música (zona de carrera) des de les 8 fins a les 9:45.

Desplaça cap amunt