Tertúlies literàries «Els dimarts negres» 2022: Els drets de la infància

Us convidem a participar en el nou cicle de tertúlies literàries dels Dimarts Negres 2022 que tindran lloc a l’Sporting Club de Russafa.

Milions de menors són víctimes de violacions dels seus drets fonamentals en diversos àmbits. Per tot això, en les tertúlies intentarem analitzar a través de la literatura quines són les més freqüents violacions d’aquests drets, a quins tipus de violència s’enfronten, quines conseqüències tenen en el seu desenvolupament i de quina manera ho podríem evitar.

Així doncs, hem centrat el nou cicle 2022 en vulneracions com: els assetjaments sexuals, la violència física, l’abandonament, la pederàstia, els bebés robats, els xiquets i xiquetes soldats i els menors migrants. Aquesta és només una petita mostra de les crueltats a què s’enfronten i que pateixen xiquets i xiquetes de tot el món, independentment del grau de desenvolupament dels seus països.

Els llibres els podeu adquirir a la llibreria Cosecha Roja, situada a l’Sporting Club de Russafa, C/ Sevilla, núm 5 de València.

RELACIÓ DE LLIBRES I DATES:

 18 de gener: Li deien pare de Carles Porta

8 de febrer: Antes de los años terribles de Víctor del Árbol

10 de març: Gremà de gel d’Alicia Knopf

5 d’abril La dona de la seua vida de Xavier Bosch.

10 de maig: La muerte del pequeño Shug de Daniel Woodrell

21 de juny: Los niños perdidos (un Assaig en 40 preguntes) de Valèria Luiselli

Desplaça cap amunt