Agenda 10 gener 2019Comparteix aquesta pàgina

21 abril 2019

Proyección película y charla :

10 gener 2019: Proyección película y charla : "Las Mujeres Deciden" de Xiana Yago

a las 19 h. en MUVIM (C/ Quevedo, 10) Valencia

Lloc: MUVIM (C/ Quevedo, 10) ValenciaObri mapa al lloc

Hora d'inici: 19 h.

Entitat: Amnistía Internacional Valencia

EL pròxim 10 de gener a les 19.00, projectarem en el saló d'actes del MUVIM (C/ Quevedo, 10) el documental "Las Mujeres Deciden" de Xiana Yago que sobre drets sexuals i reproductius i els perills que comporta el silenci entorn de la violència sexual. La pel·lícula se centra en la complexa realitat sobre l'embaràs adolescent, la violència de gènere i l'avortament clandestí a l'Equador.

María és una metgessa espanyola que realitza una investigació sobre embaràs adolescent i avortament clandestí en un hospital de l´Amazonía equatoriana. Allí coneix a Yanina, una dona que decideix avortar en la clandestinitat i a Mishell, una adolescent que va ser víctima d'abusos per part del seu pare. A mesura que avança en la seua investigació, María va descobrint que darrere dels embarassos no desitjats, una vegada i una altra s'amaga la violència sexual.

Després de la projecció xarrarem amb la seua directora Xiana Yago, una metgessa valenciana, que va realitzar pràctiques en hospitals equatorians, on arribaven dones amb avortaments clandestins en curs provocats "de qualsevol manera: amb verí, introduint-se objectes, amb colps..." i a partir d'aqueixa experiència va decidir realitzar el documental.

 


abril 2019

LMXJVSD
Abierta la inscripción en FORMACION INTERNA:Construcción de Línea de Base para Proyectos de Educación para la Ciudadanía Global. 1 Presentación del libro "Indestructibles" de Xavier Aldekoa 2 IX Jornadas Cooperación al desarollo 3 Cinema fòrum: "Fràgil Equilibri" 4 JORNADES SOBRE MENJADORS ESCOLARS SOSTENIBLES 5 Encontre de Voluntariat- Projecte de Cpmerç Just 6 Carrera solidaria 7
CAS BLASCO: La ciutadania contra la corrupció 8 DEL RIFF AL ERG CHEBBI – Viatge de Pasqua 2019 9 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 10 Taller de documental participativo comunitario 11 Concentración por el clima 12 FORMACIÓN BÁSICA EN COOPERACIÓN INTERNACIONAL 13 14
15 Jornada Ciberserguridad para Pymes. Aspectos prácticos 16 Mostra Itinerant de Cinema i Vídeo Indígena 17 18 19 20 21
22 23 24 Concentración por el clima 25 26 Plasticero, festival ecosocial 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD