La persona seleccionada s’integrarà en l’equip de la Fundació Pau i Solidaritat PV, concretament a l’àrea d’educació per a la ciutadania global i la transformació ecosocial, participarà en el desenvolupament del pla de treball de l’organització, duent a terme tasques relacionades amb la formulació, l’execució, el seguiment i la justificació de projectes i programes d’EpCG-TES, així com de sensibilització.

Funcions:
Gestió de projectes de EpCG-TES
1. Implementar el cicle de projectes amb enfocament de marc lògic (formulació, execució, seguiment, avaluació i justificació) amb finançadors públics del País Valencià (GVA, Diputació, Ajuntaments, etc.)
2. Elaborar informes intermedis i finals i totes les tasques que puguen sorgir relacionades amb els projectes (seguiment, avaluació, gestió documental, anàlisi i retroalimentació per a l’aprenentatge de l’organització, socialització de resultats…) d’acord tant amb les normes dels finançadors com amb els criteris, els principis i els plans de treball de la Fundació.
3. Gestionar les tasques administratives de la organització conjuntament amb l’equip de treball.
4. Acompanyar, desenvolupar i dinamitzar processos formatius d’ensenyament-aprenentatge i activitats de sensibilització presencials o virtuals, dirigides a diferents col·lectius i especialment a la base social del sindicat i públic en general.
5. Implementació d’activitats: cursos, tallers, xerrades, jornades i uns altres esdeveniments de caràcter socioeducatiu.
Comunicació per a la transformació ecosocial
1. Desenvolupar i implementar l’estratègia de comunicació de l’entitat i posada en marxa d’accions de comunicació i sensibilització amb enfocaments de DHH, gènere i sostenibilitat ambiental.
2. Elaborar, preparar i/o revisar els recursos i materialspedagògics i de sensibilització, així com els entorns virtuals necessaris per al desenvolupament de les activitats, i donar-li difusió per xarxes socials i webs de la fundació.

Per a més informació, per favor, visita la nostra web, en ella trobaràs en pdf el perfil i les condicions del lloc de treball.

Cómo inscribirte en la oferta

Per a inscriure't necessitarem:
- CV (amb referències laborals)
- Carta de Motivació (màxim 600 caràcters)

Cal remetre candidatures a l’adreça: pauisolidaritat@pv.ccoo.es i indicar en l’assumpte “Tècnic/a EpCG-TES FPiSPV”.

Scroll al inicio