Qui i com produeix la nostra roba? De les maquiles tèxtils a les brodadores de Centreamèrica

Dimarts 2 de febrer, 18:30 a 20:30 h. en el Col.legi Major Rector Peset de València. Col·loqui amb Cecilia de la Paz Campos (advocada de Mujeres Transformando) i Marilyn Sánchez Naranjo (brodadora)

Co·loqui amb:

  • Cecilia de la Paz Campos,advocada de Mujeres Transformando (El Salvador)
  • Marilyn Sánchez Naranjo, brodadora (El Salvador)

Mujeres Transformando és una organització feminista que vetlla pels drets de les dones, especialment els drets de les dones treballadores de maquila. Contribueixen a la deconstrucción del patriarcat i les relacions de poder que violenten el cos i la vida de les dones salvadorenques a través de la presa de consciència de classe i de la perspectiva de gènere. Busquen empoderar les dones perquè exercisquen el lliure i ple dret de la seua ciutadania.


Data:Dimarts 2 de febrer

Hora: De 18:30 a 20:30 h.

Lloc: Col·legi Major Rector Peset, Plaça Forn de Sant Nicolás, 4, València

Aforament limitat a: 50 persones.

Més informacióTel:96 391 37 4996 391 37 49o correu electrónicinfo@cvongd.org

Organitza:Coordinadora Valenciana de ONGD

Finança:Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Generalitat Valenciana

Col.labora: Col.legi Major Rector Peset.

EVENTO DE FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/925303704251051/925303714251050/

DESCARREGAR CARTELL


Aquesta taller forma part del Pla de Formació de la CVONGD en el qual col·labora la Generalitat Valenciana a través del projecte amb el títol««Fase IV Comerç Just una questió de justicia«, llinea nominativa del pressupost 2014.


Aquesta taller forma part del Pla de Formació de la CVONGD en el qual col·labora la Generalitat Valenciana a través del projecte amb el títol«Coordinació, formació, assessorament i sensibilització de la societat civil valenciana i de les ONGD membre de la Coordinadora Valenciana de ONGD, any 2014», finançat en la convocatòria de para el cofinançament d'accions de coordinació d'agents de cooperació al desenvolupament 2014

Scroll al inicio