La Plataforma per la Sobirania Alimentària publica un manual sobre obradors compartits amb l’objectiu d’impulsar l’economia local

La Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià publica un manual per posar en marxa obradors compartits, infraestructures d'àmbit local destinades a l'elaboració d'aliments per a traure-les al mercat amb un registre sanitari.

  • La Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià publica un manual per posar en marxa obradors compartits, infraestructures d'àmbit local destinades a l'elaboració d'aliments per a traure-les al mercat amb un registre sanitari.
  • La publicació és fruit del treball que des de fa 5 anys desenvolupa la Plataforma per adequar les normatives higiènic-sanitàries a la realitat dels xicotets projectes elaboradors, i ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la redacció i supervisió dels continguts tècnics.
  • El manual es presenta aquest cap de setmana a la Fira d’Agroecologia d’Almassora i en breu estarà disponible en paper a diferents punts de distribució per tot el País Valencià.

ACCEDIR A LA NOTA DE PREMSA COMPLETA (en valencià i castellà)

MÉS INFORMACIÓ


Inés Payá, membre de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià: 677 777893

Enllaç al manual: http://sobiranialimentariapv.org/manual-dobradors-compartits-una-eina-de-dinamitzacio-socioeconomica-del-territori/

Fira d’Agroecologia d’Almassora: https://www.almassora.es/es/articulos/x-fira-d-agroecologia-d-almassora-1

Scroll al inicio