World Press Photo 2016 en Valencia hasta el 12 de marzo

Del 11 de Febrer fins al 12 de Març. La WPP de nou organitzada per Doctornopo i la mateixa Fundació Xirivella Soriano, amb la novetat de que aquest any la seua exposició es desenvolupa amb la col·laboració de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat al País Valencià (CEAR PV).

Fuente: CEAR PV

CEAR PV col·labora amb la World Press Photo ( WPP) 2016, del11 de Febrer fins al 12 de Març.

La WPP de nou organitzada per Doctornopo i la mateixa Fundació Xirivella Soriano, amb la novetat de que aquest any la seua exposició es desenvolupa amb la col·laboració de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat al País Valencià (CEAR PV ).

De fet, les persones refugiades no solament tindran un paper com a protagonistes de l’obra exposada, sinó convertint-se en els actors en primera persona, ja querefugiats serán “els qui explicaran la seua experiència i el seu recorregut vital” a través de visites guiades per a visitants de la mostra, també enfocades al públic escolar.

També s’han programat jornades que comptaran amb la participació de experts en la matèria, que abordaran la realitat de les persones refugiadesdes de diferents punts de vista: la reflexió, la sensibilització i l’intercanvi de coneixement són algunes de les principals raons del certamen,les dates de les jornades s’anunciaran en breu.

D’aquesta manera, World Press Photo 2016 i CEAR PV es proposen permetre al públic conèixer les diferents realitats, les circumstàncies de les persones refugiades i dels desplaçaments forçosos, cobren un especial protagonisme en aquesta oportunitat per als professionals del fotoperiodisme així com per a qualsevol ciutadà.

  • On:Fundació Xirivella Soriano, Palau Joan de Valeriola

  • Adreça:C/ Valeriola nº 13, 46001 València

  • Email:fundacion@chirivellasoriano.org

  • Telèfon:96 338 12 15

Per a més informació consultar:http://worldpressphotovlc.com/informacion/


CEAR PV colabora con la World Press Photo 2016que tendrá lugar del11 de Febrero hasta el 12 de Marzo.

La WPP de nuevo organizada por Doctornopo y la misma Fundación Xirivella Soriano, con la novedad de que este año su exposición se desarrolla con la colaboración de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado en el País Valencià (CEAR PV ).

De hecho, las personas refugiadas no solamente tendrán un papel como protagonistas de la obra expuesta, sino convirtiéndose en los actores en primera persona, puesto que serán personas refugiadas “quienes explicarán su experiencia y su recorrido vital” a través de visitas guiadas para visitantes de la muestra, también enfocadas al público escolar.

También se han programadojornadasque contaran con la participación deexpertos en la materia, que abordarála situación de las personas refugiadas desde diferentes puntos de vista: la reflexión, la sensibilización y el intercambio de conocimiento son algunas de las principales razones del certamen,las fechas de las jornadas se anunciarán en breve.

De este modo,World Press Photo 2016 y CEAR PVse proponen permitir al público conocer las diferentes realidades, las circunstancias de las personas refugiadas y de los desplazamientos forzosos, cobrando un especial protagonismo en esta oportunidad para los profesionales del foto periodismo así comopara cualquier ciudadano.

  • Dónde:Fundación Xirivella Soriano, Palau Joan de Valeriola

  • Dirección:C/ Valeriola nº 13, 46001 Valencia

  • Email:fundacion@chirivellasoriano.org

  • Teléfono:96 338 12 15

Para más información consultar:http://worldpressphotovlc.com/informacion/

,

Scroll al inicio