Votacions obertes per seleccionar el curt guanyador del Premi del Públic al concurs d’ACPP-PV!

Una vegada tancat el període de presentació de curtmetratges obrim les votacions per seleccionar el curt guanyador del Premi del Públic, que gaudirà d'un viatge a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional. Ajuda'ls a guanyar amb el teu vot!

Després d’uns mesos rebent les vostres creacions audiovisuals, tanquem el període de participació i obrim les votacions per seleccionar el curtmetratge guanyador a la categoria dePremi del Públical nostre concurs«Curtmetratges per a Transformar el Món».

En total, 38 treballs audiovisuals opten a ser guardonats amb un viatge a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional i obtenir un reconeixement públic per ser una persona creativa i compromesa.

El període de votació finalitzarà el proper 8 de setembre i els resultats es faran públics a la web del concurs el divendres 15 de setembre. Més endavant, realitzarem un gala d’entrega de premis als responsables dels curts guanyadors.

Al mateix temps, el jurat seleccionat valorarà els curtmetratges per decidir quins són els guanyadors de la resta de categories: Premi del Jurat, Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere i Premi al Millor Curtmetratge vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Cada categoria, com apareix a les bases del concurs, té associat un premi. En el cas del Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere, els guardons consisteixen en tres viatges a Palestina; mentre que el guanyador del Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS gaudirà de material audiovisual valorat en 700€.

No esperes més i vota el teu curtmetratge favorit!http://www.acpp-pv.org/vota

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” en el qual s’endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

,

Scroll al inicio