V Edició del Curs on-line de Sobirania Alimentària

ISF València coordina la V Edició del curs on-line «Sembrant consciències, construint Sobirania Alimentària», que començarà el pròxim mes de febrer

V Edició del Curs on-line de Sobirania Alimentària: «Sembrant Consciències, Construint Sobirania Alimentària”.


Duració: 60 hores. 5 hores setmanals.
Preu: 20 euros per a persones vinculades a ISF, 50 euros per a la resta de participants.
Data: del 15 de Febrer a l'29 de Maig de 2016.

Per a participar solament has d'emplenar el formulari d'inscripció. Si tens qualsevol tipus de dubte contacta amb nosaltres. La data límit d'inscripció és el 10 de febrer.

ISF València coordina la V Edició del curs on-line “Sembrant consciències, construint Sobirania Alimentària”, que començarà el pròxim mes de febrer. En l'elaboració del curs han participat militants vinculats amb el procés Aliança per la Sobirania Alimentària dels Pobles (ASAP), a nivell de l'Estat espanyol, així com la Via Camperola, a nivell internacional.

El curs aprofundeix en l'actual model agroalimentari en totes les seues dimensions i, des d'ací, la resistència i alternativa que suposa la Sobirania Alimentària. Al costat dels aspectes més teòrics, s'estudien experiències concretes i la diversitat d'estratègies a través de les quals s'està construint la Sobirania Alimentària en els territoris. Es pretén, abans de res, despertar o seguir promovent la consciència crítica de l'estudiant.

En el propi formulari i a causa del reduït nombre de places disponibles, hem habilitat un espai per a rebre unes línies amb les vostres motivacions, implicació i vinculació amb experiències de Sobirania Alimentària: col·lectius socials, grups de consum, experiències agroecológiques, defensa de la biodiversitat, etc. Si necessites ampliar aquesta informació pots escriure'ns a curssobal.isfvalencia@gmail.com


Podeu obtindre més informació ací o fent click en la pròpia noticia al banner o al formulari per inscriure-vos.


Scroll al inicio