Setmana per Palestina a Algemesí del 27 al 29 de nov.

Càritas d'Algemesí organitza els dies 27, 28 i 29 una sèrie d'actes per tal de sensibilitzar a la ciutadania sobre la situació a Palestina i per a solidaritzar-se amb el poble palestí. Exposició fotogràfica «Esperança de Pau», xerrada «Una mirada cap a Palestina», paraeta de productes palestins de Comerç Just i oració de Taizé per Palestina a la basílica Sant Jaume Apòstol.

Càritas d'Algemesí organitza la Setmana per Palestina, una triple jornada que començarà el divendres 27 i finalitzarà el diumenge 29 de novembre. L'objectiu d'aquesta sèrie d'actes és sensibilitzar a la ciutadania sobre la situació a Palestina i per a solidaritzar-se amb el poble palestí.

El primer dia, el divendres 27, començarà amb l'exposició fotogràfica «Esperança de Pau», que tindrà lloc a les 19:00 al Museu de la Festa, on romandrà fins el 4 de desembre. A continuació, a les 20:00, el saló de plens de l'Ajuntament acollirà la xerrada «Una mirada cap a Palestina».

El dissabte 28 arriba el torn de la paraeta de productes palestins de Comerç Just, amb degustació de menjar àrab. Serà al mercat.

Finalment, el diumenge 29 es farà una oració de Taizé per Palestina, a les 20:00, a la basílica Sant Jaume Apòstol.

Scroll al inicio