Publicats els resultats del concurs «Curtmetratges per a Transformar el Món»

Després d'unes setmanes de valoracions, el jurat ha seleccionat els curtmetratges guanyadors i finalistes. Entra i descobreix quins són!

Després d’unes setmanes de valoracions, el jurat ha seleccionat els curtmetratges guanyadors i finalistes de les categories que quedaven per resoldre. D’aquesta manera, els resultats finals són:

PREMI DEL PÚBLIC

Guanyador:Tree of love, d'Ana Gómez.

1er finalista:Teixint complicitats, d'Alba Tejera.

2on finalista:Adiós, amor, de Nuria Ferrer.

PREMI DEL JURAT

Guanyador:Mujeres coraje, d'Alba Pascual Benlloch.

1er finalista:Acabo de tener un sueño, de Javier Navarro.

2on finalista:Las cebras de Gaza, de David Segarra.

PREMI A LA PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Guanyador:Haití es nombre de mujer, de Mar Domínguez.

1er finalista:Sofía, d'Alba Pascual Benlloch.

2on finalista:Yo campesina, de Juan José Roses Conesa.

PREMI AL MILLOR CURTMETRATGE VINCULAT ALS ODS

Guanyador:The world is thirsty because we are hungry, d'Isabel de la Torre.

1er finalista:Tsumi, hombres del río, d'Arturo Hortas.

2on finalista:Qué locura de basura, de Mar Domínguez.

MENCIÓ ESPECIAL DEL JURAT: Los nuevos, de Sergio Gonzáles.


Els guanyadors de les tres primeres categories viatjaran pròximament a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional, mentre que la persona guardonada amb el Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS rebrà un premi en material audiovisual.

Enhorabona a totes i tots i gràcies per participar! La decisió ha estat molt difícil vista la qualitat dels curtmetratges que optaven a guanyar els premis del concurs.

El jurat professional encarregat de portar a terme aquesta tasca ha estat compost per Mª Ángeles Felipe, periodista i sòcia d’Assemblea de Cooperació per la Pau; Mª Llanos Gómez, directora del Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Politècnica de València; Deborah Micheletti, directora executiva del Festival Internacional Dona i Cinema, organitzat per l’associació Dones en Art; Encarna Durán, tècnica d’educació d’Entreculturas i membre de la Junta Directiva de la Coordinadora Valenciana d’ONGDs, i Federico Buyolo, director general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

Pero encara tenim més! Ens vegem a l’entrega de premis que tindrà lloc el proper divendres 22 de setembre a partir de les 18.30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Coneixerem a les persones guanyadores, projectarem els seus curtmetratges i gaudirem del testimoni de dues persones que han viscut una experiència a terreny a Palestina. Esteu totes i tots convidats!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” en el qual s’endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

,

Scroll al inicio