Presentacions del projecte PAM A PAM en Vila- Real, València i Alacant

SETEM presenta els resultats del projecte subvencionat per la Generalitat Valenciana » Pam a Pam: Acostant a l'Aula els ODS a través de l'Economia Solidària».

SETEM PV presenta els resultats del projecte subvencionat per la Generalitat Valenciana » Pam a Pam: Acostant a l'Aula els ODS a través de l'Economia Solidària».


Divendres 24 de Novembre de 2017 a les 11 hores:Castelló- Col·legi Santa Maria. Avinguda Europa S/N. Vila- Real. L'acte començarà a les 11 en el centre, realitzarem dues presentacions.

Evento de Facebook

Dimarts 28 de Novembre de 2017 a les 19 hores:València- Centre Social Terra. Baró de Sant Petrillo, 9. Després de l'acte de presentació realitzarem una ruta d'Economia Social i Solidària pels comerços seleccionats per a entrar a formar part de la web Pam a Pam.

Evento de Facebook

Dijous 30 de Novembre de 2017 a les 17 hores:Alacant- Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Avinguda Ramón y Cajal 4. Després de l'acte de presentació realitzarem una ruta d'Economia Social i Solidària pels comerços seleccionats per a entrar a formar part de la web Pam a Pam.


Evento de Facebook

Ir arriba