Petició d’accions per denunciar les inversions en armes a la junta d’accionistes 2018 del BBVA

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem en la junta general d'accionistes del BBVA que enguany serà el 16 de març de 2018, per denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament.

Fuente: setem

ElBBVAsegueix sent l'entitat bancària espanyola que més finança la indústria d'armament amb un valor de2.757.063.000,11€entre 2011 i 2016.

El nostre objectiu ésexplicar davant els accionistesde l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Si com a accionistadel BBVAno aprovala seva políticad'inversionsen la indústria armamentística,pot cedir-nos les seves accionsperquèintervinguem també en el seu nom.

Per cedir-nos el seu vot,ens ha de reenviar la delegació de vot signada per vostè, que haurà rebut del banc amb la carta de convocatòria a la junta, però sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara no sabem quina persona de la campanya Banca armada estarà present a cada junta d’accionistes.

En el cas de no haver rebut la convocatòria a la junta d’accionistes, la pot demanar en qualsevol sucursal de BBVA, o per correu electrònic a:accionistas@bbva.com

Un cop signada, ha d'enviar la delegació de votper correu postalabans del dimarts 07/03/2018a l'adreça següent:

SETEM Catalunya -C/Bisbe Laguarda, 4 -08001 Barcelona

info@bancaarmada.org

Per a qualsevol dubte, pots escriure adelegacio-vots@bancaarmada.orgo trucar al 93 441 53 35

#NoBancaArmada

Scroll al inicio