Oberta inscripció per al Cursos Conectem societats, construïm ciutadania.

Descobrix un espai de formació, apropa’t a la cooperació internacional, crea amb nosaltres el teu audiovisual per a transformar el món i presenta’l al concurs de curtmetratges. Guanya i viatja a Palestina!

Què et proposem amb el projecte Conectem societats, Construïm ciutadania?

ACPP cursos

 • 4 formacions intensives sobre cooperació internacional, el paper de la dona a la cooperació internacional, cooperació al Mediterrani i creació de curtmetratges per a transformar el món.
 • Un concurs de curtmetratges amb quatre guardons ben interessants: 3 viatges per a conèixer la cooperació sobre el terreny a Palestina i un premi en material audiovisual valorat en 700€.

Has sentit sempre inquietut pel món de la cooperació internacional però has donat el pas de formar-te i implicar-te? Ha arribat l’hora!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) et dona la possibilitat d’escollir entre diverses formacions intensives vinculades amb la cooperació internacional i fer-ho des d’una visió próxima i real, a partir del treball diari que fem des de la nostra organització.

 1. 11 i 12 de maig. Curs “El paper de la dona a la cooperació al desenvolupament. Construïm societats igualitàries”.
 2. 18 i 19 de maig.Curs d’aproximació a la cooperació internacional al desenvolupament.
 3. 29 i 30 de maig.Curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani”.
 4. Juny/juliol. Curs de curtmetratges per a transformar el món. Impartix: Barret Films i ACPP.

Apropa’t a la cooperació internacional i fes-ho des d’un enfocament de gènere. Coneix, a més, com treballem des d’ACPP a la conca mediterrània a països com Tunísia, Marroc o Palestina.

L’últim curs que et proposem té una vessant creativa i audiovisual. Un curs de curtmetratges per a transformar el món que et permetrà materialitzar el teu compromís en forma d’audiovisual i, si vols, participar en el concurs de curtmetratges del projecte.

Amb la participació de representants d’organitzacions del sud.

En dos dels cursos que realitzarem comptarem amb la participació de representants d’organitzacions del sud amb les que treballem colze a colze des d’Assemblea de Cooperació per la Pau. Construïm comunitària i col·lectivament al sud i també en el context valencià.

 • En el Curs “El paper de la dona a la cooperació al desenvolupament. Construïm societats igualitàries” comptarem amb la participació dedos líders feministes del Salvador.

Curso género y cooperación ACPPRepresentante contraparte ACPP curso Valencia

 • En el Curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani” comptarem amb la participaciód’un representant de la Unió General de treballadors tunisians, guardonada amb el Nobel de la Pau en 2015 així com una representant d’una organització de desenvolupament local tunisiana.
 • El Curs de Curtmetratges per a transformar el món (es realitzarà entre juny i juliol, pendent de data) estaràimpartit pels tècnics de la productora Barret Filmsamb una dilatada experiència en la producció de documentals socials.

T’agradaria viatjar a Palestina per conèixer la cooperació internacional de primera mà?

Tens dots creatives, una càmera o un mòbil que et permeta enregistrar un curtmetratge i et consideres una persona compromesa? Tens tots els ingredients per a ser-ne l’afortunat/da!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” et dona l’oportunitat de participar en un Concurs de Curtmetratges per a Transformar el món amb quatre categories i un guardó per a cada categoria. No és necessari que sigues un gran expert de l’audiovisual. Només et cal una bona idea i una peça audiovisual que la materialitze.

Viatge a Palestina Conectem societats, construim ciutadania

Les categories del concurs de curtmetratges són:

 • Premi del Jurat,
 • Premi del Públic,
 • Premi a la promoció de la igualtat i
 • Premi al millor curtmetratge sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Els premis de les tres primeres categories són un viatge a Palestina de la mà d’ACPP per a conèixer els projectes de cooperació internacional que executem sobre el terreny. El premi al millor curtmetratge sobre els Objectius de Desenvolupament sostenible és un guardó en material audiovisual valorat en 700€.

Les persones afortunades viatjaran a Palestina previsiblement durant el proper mes d’octubre.

Trobaràs tota la informació sobre el projecte al web:http://www.acpp-pv.org

Vols inscriure't a un, dos, tres o tots els cursos?

 • Telefona’ns al 963 51 12 63
 • Escriu-nos paisvalencia@acpp.com

Quin cost tenen els cursos?

Cada curs té un cost de 20€. Si vols fer el cicle formatiu complet (els 4 cursos), tens un descompte i el preu total és de 50€.

Escriu-nos o telefona'ns i et donarem els detalls per a fer el pagament i confirmar, així, la inscripció.

Et queda encara algun dubte?

Trobaràs tota la informació sobre el projecte al web:http://www.acpp-pv.orgPots telefonar-nos 963 51 12 63 (Laura).

Este projecte està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

Scroll al inicio