NOVESSENDES EN EL FESTIVAL DE IOGA DE CASTELLO

La Fundació cívica Novessendes de Betxí participarà en el 3r Festival de Ioga Playas de Castelló que se celebrarà del 7 al 9 d’agost en el camp de fútbol Javier Marquina del Grau de Castelló

NOVESSENDES EN EL FESTIVAL DE IOGA DE CASTELLO

La Fundació cívica Novessendes de Betxí participarà en el 3r Festival de Ioga Playas de Castelló que se celebrarà del 7 al 9 d’agost en el camp de fútbol Javier Marquina del Grau de Castelló.

El festival contarà amb quatre àrees que acolliran classes magistrals, conferències, tallers, pràctiques i concerts, a més d'una zona dedicada als més xicotets, el Festivalito, que enguany amplia la seua programació i oferirà tallers d'art i de gastronomia, compte contes i classes de ioga impartides per Susana Grifo i Isabel Blasco de FAMIyoguis entre altres.

Novessendes tindrà un punt d'informació en el festival de Yoga per explicar i mostrar el projecte HORTA DEL RAJOLAR. Els assistents al festival podrán conéixer de primera má el treball que s’esta portant a treme amb l’explotació d’una finca experimental de producció i comercialització d’hortalisses ecològiques aprofitant els recursos existents del terme municipal de Betxí, l’aigua de la séquia i el clima mediterrani tan propici per al cultiu.

Scroll al inicio