Lliurament de premis del concurs «Curtmetratges per a Transformar el Món»

Una vesprada on el gran protagonista va ser el compromís social de les persones guanyadores i finalistes del certamen, al temps que es projectaren els seus curtmetratges i dos estudiants de la Universitat de València contaren la seua experiència a Palestina amb ACPP-PV.

El passatdivendres 22 de setembrea les 18.30h Assemblea de Cooperació per la Pau – País Valencià va realitzar l’acte delliurament de premisdel concurs«Curtmetratges per a Transformar el Món»a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Una vesprada molt especial que tingué com a protagonistes a les persones guanyadores i finalistes del certamen, així com el compromís social i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a eixos transversals.

Durant l’acte, comptaren amb la presència de diversos membres del jurat que ajudaren a repartir els premis de les quatre categories del concurs: el Premi del Públic al curt«Tree of Love», d’Ana Gómez; el Premi del Jurat a«Mujeres coraje», d’Alba Pascual Benlloch; el Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere a«Haití es nombre de mujer», de Mar Domínguez; i el Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS per a«The world is thirsty becasuse we are hungry», d’Isabel de la Torre.

A més, es va fer una menció especial per part del jurat al curtmetratge«Los Nuevos», de Sergio Gonzáles, un treball sobre els estereotips vers les persones estrangeres fet pels alumnes del col·legi Claret Fuensanta. Així mateix, escoltaren el testimoni de Lluis i Glòria, dos estudiants de la Universitat de València que viatjaren el passat mes d’octubre a Palestina per viure una experiència de cooperació internacional amb ACPP.

Precisament, entre els dies 6 i 14 d’octubre, les guanyadores del Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere viuran una experiència similar deviatge a terreny a Palestina, amb l’objectiu de conèixer els projectes d’Assemblea de Cooperació per la Pau i com és la vida quotidiana de la societat palestina. Bon viatge!

Podeu veure tots els curtmetratges participants a la web del projecte: http://www.acpp-pv.org/participants

El projecte «Conectem societats, construïm ciutadania» en el qual s'endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

,

Scroll al inicio