L´exposició «Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports» arriba a Vilafranca.

La mostra fotogràfica podrà visitar-se des del 16 de febrer fins al 19 de març a les Sales Gòtiques de l´Ajuntament de Vilafranca.


L´exposició «Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports» arriba a Vilafranca de la mà d´Assemblea de Cooperació per la Pau-País valencià. La mostra fotogràfica podrà visitar-se des del 16 de febrer fins al 19 de març a les Sales Gòtiques de l´Ajuntament de Vilafranca.


Dones i homes de totes les societats han iniciat un camí sense retorn, un camí fonamentat en la defensa del paper que tenen les dones com a protagonistes en la construcció d´un món millor, un camí de reivindicacions per a «habitar» l´espai corresponent de presa de decisions, d´implicació, de creació i de participació en nombroses iniciatives per a millorar les condicions de vida de la gent, d´una manera comunitària, justa i solidària.


Arreu del món hi ha territoris, països i persones que viuen realitats que requereixen de la solidaritat i la cooperació internacional per a poder ser viscudes amb dignitat i justícia i avançar en la reducció de les desigualtats.


Amb el projecte «Elles Trien», finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, realitzat fa uns mesos a la comarca dels Ports i en l´àrea metropolitana de València, es buscava fer un intercanvi nord-sud entre persones d´uns països i d´altres amb l´objectiu de descobrir el món de la cooperació a aquells que fins ara el desconeixien.


Arran d´açò, un grup de representants de la comarca dels Ports realitzaren una visita a Tunísia, on conegueren de primera mà la realitat de les dones tunicines i diversos projectes de cooperació internacional que es porten a terme al país. L’experiència quedar reflectida a través de l´exposició fotogràfica «Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports», que ara arriba a Vilafranca.


La mostra pot visitar-se des del 16 de febrer fins al 19 de març en les Sales Gòtiques de l´Ajuntament de Vilafranca, amb l´horari següent: divendres i dissabtes, de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:00, i els diumenges de 10:00 a 13:30 (hi haurà un horari especial durant el pont de Sant Josep).


A més, el divendres 23 de febrer a partir de les 18:00h tindrà lloc la inauguració de l´exposició en un acte en el que es compartirà l´experiència del viatge així com del projecte.


No perdes aquesta oportunitat de conèixer d´una forma més propera la realitat de les dones tunicines. Elles han triat lluitar pels seus somnis, nosaltres hem triat donar-les suport. I tu? També les tries a elles?

Scroll al inicio