La primera Botiga online de productes de Comerç Just en valencià a la Comunitat Valenciana

La Tenda de Tot el Món, associació de Comerç Just i Solidari del Camp de Morvedre, fa un pas més

La Tenda de Tot el Món, associació de Comerç Just i Solidari del Camp de Morvedre, fa un pas més, facilitant la compra de productes de Comerç Just online en VALENCIÀ mitjançant www.la-tenda.org/botiga/ca

Com ja es va anunciar al novembre de 2015 quan va començar a funcionar la botiga online de productes de Comerç Just, La Tenda de Tot el Món presenta la primera botiga de productes de Comerç Just per a les persones que opten por realitzar les seues compres online i vulguen ser ateses en valencià. Només existeix en el mercat de la compra per internet a l’àmbit estatal un projecte semblant de la importadora de Comerç Just Alternativa3 amb seu a Terrassa. Amb aquesta iniciativa es reivindica l’opció de la-tenda per la llengua i per la terra, i que vol potenciar en tot el seu treball de comercialització en Comerç Just i d’Educació per al Desenvolupament que realitza des de 1998.

Amb una oferta ampliada, a través de l’adreça www.la-tenda.org/botiga/ca s’accedeix a més de 600 productes d’alimentació, cosmètica natural, artesania, roba, neteja per a la llar ecològica i samarretes i bosses per a estampar. Tots els productes estan elaborats sota els criteris del Comerç Just, on els treballadors i les treballadores de les xicotetes organitzacions productores del Sud reben preus justs per la seua producció, tenen unes condicions laborals adequades, mantenen uns ingressos segurs a llarg termini, es fomenten les seues capacitats i formació, es lluita contra l’explotació infantil i no existeix discriminació de gènere ni de cap altra modalitat. Es complementa l’oferta amb més de 70 materials educatius com a jocs, contes, llibres i altres referències per a treballar l’Educació en Valors, i amb les Targetes Regal bescanviables per productes.

Es manté l’esforç perquè la persona consumidora accedisca a informació sobre el producte, les seues qualitats i els grups productors de Comerç Just que els han conreat o elaborat. A més, els més de 220 productes d’alimentació, compten amb una classificació en funció si estan certificats com BIO, agricultura ecològica, amb 130 referències, Sense Gluten, és a dir aptes per a persones celíaques, o poden ser consumits per persones que opten per dietes Veganes, exemptes de productes d’origen animal.

Transport Social i Sostenible

Les comandes poden arreplegar-se en la-tenda o rebre’ls en domicili, amb enviament gratuïts per a compres superiors a 50 euros. Des de l’associació s’ha optat per treballar amb empreses de transport que comparteixen els nostres valors, com és el cas de Port-Mail de la Fundació NovaTerra, que treballa per la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social, i d’Encicle-Bicimissatgers, que fa els repartiments en ciutat en bici.

La botiga en valencià compta amb el suport com a entitat col·laboradora de Caixa Popular.


+ info des de: www.la-tenda.org y www.la-tenda.org/botiga/ca

Contacte: Carles Xavier López, equip de coordinació de La Tenda de Tot el Món 647 57 34 60

Scroll al inicio