La FASPS inaugura nova web: www.saharaui.org

La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui del País Valencià compta amb una nova pàgina web amb informació actualitzada sobre les seues accions i novetats.

Aquesta és la nova pàgina web de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui del País Valencià: www.saharaui.org

Amb la nova pàgina treballarem la comunicació de manera centralitzada, i així farem una difusió més completa de totes les activitats.

Les novetats de la pàgina són moltes: les entitats federades podran enviar les seves activitats amb un formulari senzill al menú superior, si volen que apareguen a la web de la Federació. Tindrem tots els documents com memòries, o pressuposts entre altres, penjats i accessibles a tothom.

La nova web respon a la responsabilitat progressiva que la FASPS estem assumint per a una millor TRANSPARÈNCIA, ja que pensem que les entitats tenim un compromís per mostrar a la societat la claredat de les nostres gestions i dels nostres comptes.

La FASPS organitzarem formacions per a totes les seus que vulguen aprendre els pormenors de la nova eina de treball conjunta, esperem veure-vos prompte!

Scroll al inicio