IX Mostra Itinerant de Cine i Vídeo Indígena del País Valencià

Aquest any porta per títol DE DACSA, TERRA I AIGUA SOM i està dedicada a les defensores i defensors dels béns naturals centroamericans, aquestes persones que des de la seua cosmovisió i maneres pròpies posen el cos per detenir la destrucció de la Mare Terra.

Entre els dies 29 de novembre i 1 de desembre se celebrarà laIXMostra Itinerant deCinei Vídeo Indígena del País Valencià, organitzada per l’Associació Perifèries, amb el suport d’Entrepobles, CEDSALA, Intersindical Solidària, Enginyeria Sense Fronteres i Brigades Internacionals de Pau.


La Mostra tracta d'apropar la realitat dels pobles indígenes a la societat valenciana mitjançant els treballs realitzats per creadors indígenes, amb la participació de les seues comunitats i organitzacions. Les sessions de vídeo es completaran amb espais per al diàleg i la tertúlia amb convidades d'Amèrica Llatina.


Aquest any porta per títol DE DACSA, TERRA I AIGUA SOM i està dedicada a les defensores i defensors dels béns naturals centroamericans, aquestes persones que des de la seua cosmovisió i maneres pròpies posen el cos per detenir la destrucció de la Mare Terra. Tindrem com a convidades Andrea Ixchiú del poble kiché de Guatemala, a Rony Morales i Adrián Cal del poble quekchí, de Guatemala també, i a Marixela Ramos d’El Salvador i altres convidades d'organitzacions socials del País Valencià que participaran en les taules i debats posteriors al visionat de les pel·lícules i vídeos.


L'esdeveniment se celebrarà en paral·lel a les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana. En el nostre facebook podeu trobar tota la informació i us adjuntem la programació. https://www.facebook.com/events/114361412590351/

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA MOSTRA


,

Scroll al inicio