II Jornada de Barris Oberts: Malilla

Divendres, dia 14, entre les 18h i les 21h al Parc Nou del barri de malilla.

II Jornada de Barris Oberts: Malilla

Des de les 18h i fins les 21h, a l'espai al voltant de l'alqueria central del parc nou del barri (entre els carrers Joaquín Benlloch i Entitat Casa Santpau) tindrà lloc l'acte de tancament del projecte «Barris Oberts i Sostenibles. Malilla».

Durant tota la vesprada, es realitzaran diferents activitats per a tot tipus de públics, mitjançant les quals podràs conèixer als i les protagonistes del projecte: les associacions, col·lectius, centres educatius i serveis municipals presents a malilla. Tots ells participaran activament a les activitats programades i podràs parlar amb ells/es si estàs interessat/da en formar part.

Programació:

  • De 18h a 19h Taller de socarrats, decoració de samarretes i mikado gegant.
  • De 19h a 20h Showcooking.
  • De 20h a 21h Actuacions musicals de Nacidos de la Tierra, el Cor de la Societat Musical de Malilla i projecció del vídeo-documental «Barris Oberts i Sostenibles. Malilla».

A més, al llarg de tota la jornada es realitzarà un photocall, a càrrec de l'AMPA del CEIP Rafael Mateu Càmara, perquè pugues posar i expressar què significa el barri de Malilla per a tu!

Ens acompanyes? T'esperem!

El projecte «Barris Oberts i Sostenibles. Malilla» ha suposat una trobada real i continuada del teixit associatiu de Malilla per a construir col·lectiva i conjuntament una convivència pacífica al barri. Divendres ho volem celebrar tots/es amb una vesprada ben plena d'activitats.

El projecte «Barris Oberts i Sostenibles. Malilla» està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

II Jornada Barris Oberts i Sostenibles. Malilla. Assemblea de Cooperació per la Pau

Scroll al inicio