FEM BARRI, FEM FINCA, FEM COMUNITAT

Tercera edició de la campanya «Fem Comerç» al barri de Russafa de València del 30 d'abril al 11 de maig. Durant aquests dies, diversos comerços del barri de Russafa lluiran en les seues façanes i aparadors les originals obres artístiques de l'alumnat de l'EASD (Escola d'Art i Superior de Disseny).

Jarit Associació Civil, juntament Russafa Cultura Viva, posa en marxa la tercera edició de la campanya Fem Comerç al barri de Russafa de València del 30 d'abril al 11 de maig. Durant aquests dies, diversos comerços del barri de Russafa lluiran en les seues façanes i aparadors les originals obres artístiques de l'alumnat de l'EASD (Escola d'Art i Superior de Disseny).

L'objectiu principal de la campanya Fem Comerç 2018, sota el lema «Fem Barri, Fem Finca, Fem Comunitat», és donar a conèixer la història del barri de Russafa, els seus comerços i les seves reivindicacions socials, així com combatre els efectes de la gentrificació i la turistificació mitjançant la dinamització i potenciació del comerç de proximitat, el consum responsable i la sinergia entre iniciatives artístiques i l'emprenedoria local.

Per complir amb els objectius anteriorment descrits, vam realitzar aquesta tarda la inauguració de les activitats que començaran el 30 d'abril amb la presentació de «Fem Barri, Fem Comerç 2018» a L'Escola (C / Dénia, 32) i una visita guiada que partirà des Jarit (C / Buenos Aires, 10) pels establiments participants, tots dos esdeveniments de 19:00 a 20:00 h. Tot seguit, de 20:00 a 20:30 h, es presentaran els projectes d'aparadorisme amb professorat i alumnat, finalitzant amb l'actuació del grup «El Russafari» amb motiu de la presentació del seu nou disc.

El dia 4 de maig, des Espai Cultura Jove, al Centre Municipal de Joventut (C / Puerto Rico, 42), a les 17:30 es realitzarà una gimcana pels comerços participants amb la col·laboració de les persones joves i les famílies del barri.

Finalment, el dia 11 de maig a les 17:30, tindrà lloc una trobada intergeneracional a Espai Cultura Jove destinat a persones joves i als més petits, que podran gaudir d'un taller realitzat per la gent gran del barri.

Les visites guiades s'aniran succeint de dilluns a dijous de 17:30 a 18:30 hores i de divendres a dissabte de 12:30 a 13:30 hores. Per a més informació: 963.805.076 / espaitallers@jarit.org


DESCARREGAR FOLLETO FEM COMERÇ 2018


Ir arriba