Col·loqui i exposició #EllesTrien a Cinctorres

L'exposició #EllesTrien, d'Assemblea de Cooperació per la Pau, arriba a Cinctorres i podrà visitar-se entre el 6 i el 24 d'agost a Tourist Info Cinctorres. A més, el diumenge 12 d'agost tindrà lloc el col·loqui #EllesTrien, amb la participació de dos representants de la comarca de Els Ports que viatjaren a Tunísia per viure una experiència de cooperació sobre el terreny.

L´exposició «Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports» arriba a Cinctorres de la mà d´Assemblea de Cooperació per la Pau-País valencià. La mostra fotogràfica podrà visitar-se del 6 al 24 d'agost a Tourist Info Cinctorres.

Dones i homes de totes les societats han iniciat un camí sense retorn, un camí fonamentat en la defensa del paper que tenen les dones com a protagonistes en la construcció d´un món millor, un camí de reivindicacions per a «habitar» l´espai corresponent amb la presa de decisions, d´implicació, de creació i de participació en nombroses iniciatives per a millorar les condicions de vida de la gent, d´una manera comunitària, justa i solidària.

Arreu del món hi ha territoris, països i persones que viuen realitats que requereixen de la solidaritat i la cooperació internacional per a poder ser viscudes amb dignitat i justícia i avançar en la reducció de les desigualtats.

Amb el projecte «Elles Trien», finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, realitzat fa uns mesos a la comarca dels Ports i en l´àrea metropolitana de València, es buscava fer un intercanvi nord-sud entre persones d´uns països i d´altres amb l´objectiu de descobrir el món de la cooperació a aquells que fins ara el desconeixien.

Arran d´açò, un grup de representants de la comarca dels Ports realitzaren una visita a Tunísia, on conegueren de primera mà la realitat de les dones tunicines i diversos projectes de cooperació internacional que es porten a terme al país. L’experiència quedar reflectida a través de l´exposició fotogràfica «Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports», que ara arriba a Cinctorres.

La mostra pot visitar-se entre el 6 i el 24 d'agost a Tourist Info Cinctorres, amb l´horari següent: de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00h i de 17.00 a 19.00h; els dissabtes de 11.00 a 14.00h i de 17.00 a 19.00h, i els diumenges i festius de 10.00 a 14.00h.

A més, eldiumenge 12 d’agost a les 19.00htindrà lloc elcol·loqui#EllesTrienen un acte en el que es compartirà l´experiència del viatge així com del projecte. En aquesta xerrada intervindranMiguel Ángel TronchoiAnabel Ejarque, integrants del grup de representants de la comarca de Els Ports que va viatjar per viure una experiència d’intercanvi de cooperació a Tunísia en el marc del projecte «Elles Trien», iLaura Guardiola, representant d’Assemblea de Cooperació per la Pau.

No perdes aquesta oportunitat de conèixer d´una forma més propera la realitat de les dones tunicines. Elles han triat lluitar pels seus somnis, nosaltres hem triat donar-les suport. I tu? També les tries a elles?

Scroll al inicio