Vídeo de la manifestació Pobresa Zero 2015

Ja podeu vore el vídeo de la mobilització d'enguany a València, que va portar a més de 2.000 persones des del Parterre fins a la Plaça de la Reina sota el lema «Les persones primer: exigim governs responsables amb els drets humans»

Més de 2.000 persones van dir el passat 17 d'octubre a València que volien «governs responsables amb els drets humans», en una de les mobilitzacions de la campanya Pobresa Zero més multitudinàries dels últims anys.

Una protesta que va recórrer els carrers de València des del Parterre acompanyada de batucades, marionetes de líders internacionals i el compromís de milers de persones que volen solucions reals contra la pobresa, i que va concloure a la Plaça de la Reina, on diversos representants d'ONG i moviments socials van llegir el manifest de Pobresa Zero. Finalment, el grup de rap Herba Negra va oferir una extraordinària actuació en directe que va servir de colofó a la jornada amb la qual es tancava una intensa i exitosa Setmana contra la pobresa.

Ací podeu vore el vídeo de la manifestació, per a que no vos perdeu ni un detall de tot el que va ocórrer aquella jornada:

Scroll al inicio